Hjemmesiden bruger Cookies

På denne hjemmeside bruges der Cookies til at:

  • Trafikdata: Finde ud af hvilke sider du besøger, så brugervenligheden kan øges
  • Annoncering: så du kun præsenteres for relevante annoncer, og der er styr på hvor mange der vises, og hvilke der klikkes på
  • Teknik: huske dit valg af cokieinstillinger og andre valg du måtte tage på hjemmesiden

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Indhold

  1. Cookies
  2. Personoplysninger
  3. Sikkerhed
  4. Copyright
  5. Annoncering
  6. Gæsteblogindlæg
  7. Kontakt
  8. Ejeroplysninger
  9. Partnere

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: https://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte tredjeparter nævnt på denne liste: https://danskemedier.dk/tredjeparter/

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: [email protected] Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Alle tekster og billeder tilhører webdesign-og-soegemaskineoptimering.dk , de personer der har oprettet eller indsendt det til webstedet, eller de steder der henvises til på de forskellige sider.

Der benyttes desuden billeder fra gratis billedkilder som Pixabay,

Hvis du mener der er benyttet materiale på dette web der er stødende eller overtræder loven om ophavsret, bedes du venligst gøre opmærksom på det, så det kan blive rettet, hurtigst muligt.

Skriv til [email protected]

Annoncering

Denne hjemmeside bruger bannere og affiliate links til annoncering.

Det er selvfølgelig altid bedst med relevant eksponering, men ofte er det muligt at flytte interessen fra det oprindelige formål med besøget, hvis reklamen har nok gennemslagskraft.

Det muligt at tracke de bannere der vises, både ved Google Analytics og evt. ekstra implementering af kode. Du kan levere url til landingssider for bannere med utm tracking, så du helt nøjagtigt sporer trafikken i dit eget system også.

Er du interesseret i at blive annoncør, skriv til [email protected]

Er du forfatter?

Hvis du ønsker at skrive artikler om emner der ikke er dækket endnu, eller gerne vil have udgivet gæsteblogindlæg, kan det sikkert godt lade sig gøre. Der er stadig plads til mange flere sider.

Det kan også være i form af Advertorials.

Kredittering af forfattere

Når du skriver indhold der udgives her, skal du selvfølgelig have kredit for dit arbejde. Vi vil gerne have dit billede, med lidt personlige oplysninger, og så kan vi linke til din Facebook, linkedin, Instagram eller andet socialt medie, eller til din personlige hjemmeside eller firmaside. Kontakt os hvis du ønsker at være forfatter.

Kontakt

  • Vil du skrive artikler?
  • Har du forslag til indhold?
  • Har du fundet ukorrekte oplysninger eller stavefejl?
  • Eller vil du bare sige hej?

Skriv til [email protected]

Ejeroplysninger

Hjemmesiden er udarbejdet af:

Michael Bredahl
CVR: 2146 6107
Tjørnevangen 6
4571 Grevinge
Tlf: +45 5050 4797
Email: [email protected]

Samarbejde

Jeg har et samarbejde om at være forfatter på mange andre sider, så du kan læse nogle af mine skriblerier her:

Sunde retter og kostomlægningEn æra af gaming, samlet på et stedOnline marketingEnergi, hus og have samt forsikringerAlt om vin og tilbehør, vinsmagning, vinfremstilling og vinrejserOpskrifter på aftensmad, flæskesteg og grillmadRejser og ferierejserKonge af internettetGadgets, domæner, hosting og hjemmesiderBolig, bil og livsstilSafariture, Zoologiske haver og parker i Danmark

Partnere

Der er lavet partneraftaler med følgende:

Partneraftale med minecookies.orgPartneraftale med miljøvenlig-pakning.dkReklamebeskyttelsePlastik Nej Tak!

Se sidens Benchmarks her

– Webshop og Online Markedsføring