Webdesign for dig

Jeg kan give dig det webdesign du har brug for, hurtigt og effektivt. Du bestemmer selv hvor meget du vil lave, resten sørger jeg for.

Du kan have designet klar, eller jeg kan lave et forslag. Alternativt kan vi sammen lave en brainstorm, og finde på noget rigtig godt.

Jeg laver hjemmesider, webshops, søgemaskineoptimeringer og alt det som ingen ser, men som virker.

Vil du være med på nettet, på en god, rimelig og kvalitetsbevidst måde, med fokus på det du vil ha’, så er du landet på den rette hylde.

Jeg har lavet hjemmesider siden 1995, med Genie der bukker, stjernehimmel som baggrund, og flotte farver i tabellerne. Men det er nok ikke noget at prale af – nu hvor vi er i det nye årtusinde.

Jeg har arbejdet med søgemaskineoptimering hele tiden, og specielt siden årtusindeskiftet. Den gang var der næsten ingen grænser, i dag skal du passe på med hvad du gør, og selv om du gør det rigtige, kan du blive straffet for det!

Jeg har leveret løsninger i Joomla!, Drupal og WordPress (+ diverse asp, php og .net sites) med de moduler og plugins der har været nødvendige, bl.a. billedgallerier, moduler til nyhedsbreve, særlige DB-tabeller til medlemsoplysninger og meget mere. Ingen opgave er umulig, det er kun prisen der stopper os!

Med god forberedelse er webstedet snart klart

Først skal vi have en snak om hvad du vil have. Jeg har en masse eksempler og skabeloner, hvor du nemt kan vælge A, B, eller C. Du har også muligheden for at blande godt rundt på de forskellige muligheder.

Hvis du har et design i forvejen, er vi allerede godt i gang. Designet er ofte det der tager længst tid. Vil du have et website med inspiration i dit nye flotte visitkort, eller brevpapirets logo og layout? Det kan også være efterfølgende at du skrotter de gamle kedelige visitkort, og laver nogle der passer til dit nye flotte websted 😉

Du kan også have designet fra en anden hjemmeside. Jeg kopierer dog ikke bare, men som udgangspunkt kan et eksempel bruges. Du kan også have designet håndtegnet på papir, en kluntet opsætning i Word, som PowerPoint tegning eller et Photoshop billede, InDesign dokument, Illustrator tegning eller andet.

Er det en ny hjemmeside

Hvis du ikke har en hjemmeside i forvejen, er alting utroligt nemt. Jeg laver et forslag, sørger for Google ikke crawler det mens du bestemmer dig for hvordan det skal være, og til sidst bliver det publiceret på dit helt eget websted, med dit eget domænenavn, og din egen konto hos den udbyder vi vælger. Alt er dit, 100%

I arbejdet med en ny hjemmeside, vil alt indhold være søgemaskineoptimeret til mindste detalje, og jeg vil instruere dig i, hvordan du bedst opbygger en god struktur, skriver tekster, laver overskrifter, husker meta og alt det andet. Nemt og overskueligt, men uhyggelig vigtigt i dag.

Har du en hjemmeside i forvejen

Hvis du har en hjemmeside i forvejen, skal det selvfølgelig behandles allerede i starten. Der bliver lidt teknisk i at få dirigeret søgemaskiners og andre hjemmesiders dyrbare henvisninger ind til de nye sider, og metoden skal fastlægges fra start.

Du bestemmer selv om der skal tages udgangspunkt i dit gamle design, eller om der skal være tale om en form for rebranding, med nyt look. Som med en ny hjemmeside, kan du selv have et design klar på flere forskellige måder. Jeg kan også finde på noget, komme med et forslag, eller hyre en designer der kan se noget i et design/layout som jeg ikke kan!

Det er helt op til dig selv hvor meget du selv vil lave. Hvis dit gamle websted er fyldt med indhold, kan det være der er en smart måde at kopiere det på. Men det er ikke sikkert.

Vi aftaler ned til mindste detalje, hvem der laver hvad. Jeg kan det hele, men det koster lidt mere end hvis du selv kan gøre det. Har du tid? Og er din tid værdiløs 😉

CMS med Joomla!, Drupal eller WordPress

Du kan få verdens nemmeste og mest populære blog- og hjemmeside system med WordPress. Du er hurtigt i gang, det er nemt, og billeder kan snildt sættes ind. Helt klart at foretrække til enkle, og dog alligevel store websteder.

Du kan mange ting i WordPress, og noget af det mest populære er billedgallerier, brugerbegrænsede områder, nyhedsbreve, integration med Facebook, Twitter og andre sociale tjenester, samt tusindevis af andre plugins.

Med CMS-systemerne Joomla! eller Drupal får du en professionel løsning, der kan noget mere end WordPress, men også virker lidt mere uoverskuelig fra starten af.

Fordelene ved Joomla! og Drupal er bl.a. at der findes bedre webshop løsninger end til WordPress, og væsentlig flere plugins.

Hvad vil du nu?

Nu er det op til dig. Hvor meget vil du forberede inden vi går i gang?

Du kan også bare sige til, og lade mig ordne alt det praktiske, det er helt op til dig.

Send en udfyldt formular, skriv en mail eller ring. Jeg dækker hele verden.

Hav en fortsat fantastisk god dag

Michael Bredahl

– Webshop og Online Markedsføring