Webshop

Uanset om du er e-købmand i forvejen, eller gerne vil være det, så har jeg en løsning til dig der kan gøre dit liv lidt nemmere. Hvis du har et af de bedste systemer, er der nok stadig nogle punkter der kan optimeres. Hvis du er ny som e-købmand, kan jeg hjælpe med at lave den flotteste og nemmeste webshop.

Vælg en webshop løsning

Der findes mange forskellige løsninger til en webshop. Lige fra WP commerce til WordPress, der er fint nok, hvis det må være simpelt og enkelt, men med helt generelle begrænsninger. Alternativet kunne være en Joomla! løsning med verdens bedste shopsystem VirtueMart, der har hundredevis plugins der kan udvide funktionaliteten væsentlig.

Du kan også få en OsCommerce, der er et af verdens mest benyttede Open Source webshops, og kun webshop. Det har stået lidt stille et par år, men er dog stadig konkurrencedygtigt, da det er nemt at bruge, og understøtter gode betalingsløsninger.

Betalingsløsninger

Det bedste er, hvis du er sikker på at pengene er dine inden du sender varen. En betalingsløsning er helt essentiel for din webshop.

Du kan starte med en PayPal løsning, det er billigst når der ikke er så mange transaktioner (kunder). Men rimeligt dyrt pr. transaktion (ca. 3%), så når du får gang i forretningen, skal der være mulighed for at skifte til nogen der kan samarbejde med PBS, der er de eneste der tager mod Dankortet.

Hvis du er ligeglad med Dankort, er der mange løsninger, men erfaringerne viser, at både Dankort, Visa og Mastercard bør understøttes. Og det er ikke helt billigt at starte op med. I drift koster det ca. 3.000,- om året at have kørende, og så 1,25% af omsætningen til PBS

Integration med regnskabssystemer

Øv, nu gik det lige så godt. Det er så lige her at filmen ofte knækker. Der er ikke mange gratis systemer der har integration med noget som helst regnskabssystem. Det kan godt lade sig gøre, det koster bare noget ekstra.

Og hvorfor skulle det ikke også gøre det. Du sparer pludselig en masse tid, og din tid er vel penge, når det kommer til stykket.

Fortæl mig dit økonomistyringssystem, og jeg skal fortælle dig om det kan lade sig gøre, uden det koster kassen, eller er for besværligt.

Hvad vil du nu?

Nu er det op til dig. Er du klar til at blive e-købmand? Eller er du det allerede, og synes din platform er for tung at danse med. Der er sikkert noget der kan gøres bedre, og mere effektivt.

Send en udfyldt formular, skriv en mail eller ring. Jeg dækker hele verden.

Hav en fortsat fantastisk god dag

Michael Bredahl

– Webshop og Online Markedsføring