Webshop på afbetaling – er du interesseret?

Intet er gratis, men jeg laver din webshop som ønsket, inden for en aftalt prisramme, og når så du går i luften, betaler du 10% af omsætningen indtil du har afdraget det aftalte beløb.

Det er vist en rigtig god løsning for dig. Du er sikker på, at du ikke får brændt nallerne på en webshop, der kun langsomt tjener sig selv ind. På den anden side, vil jeg tillade mig at være kritisk over for projektet, hvis jeg anser det for urealistisk.

Ingen regel uden undtagelse

Der er visse udgifter du må afholde selv, så hvis du vil have en nets (pbs) løsning, skal du selv betale indløsningsaftalen. Udgiften til betalingsudbyder skal du også selv afholde, og prisen for webhotellet (+domænet)

Det giver følgende ca. priser på opstarten

  • Webshop med ny udbyder og domæne samt Paypal løsning (“alle” kort) ca. kr. 500,-
  • Webshop med ny udbyder og domæne samt Dankort løsning ca. kr. 2.500,-
  • Webshop med ny udbyder og domæne samt Dankort og internationale kort ca. kr. 6.000,-

Det er DIN webshop

Når du bruger mig som leverandør, er du sikker på at jeg laver tingene til DIG, det er dit navn der står på udbyderens liste, det er dig der får den næste faktur, det er dig der står som ejer af domænet, Analytics konto osv.

Du får adgang til alt hvad jeg har lavet, og kan selv bestemme over det, og tilpasse efter behov. Jeg står “kun” for opsætning og det vi har aftalt. Jeg kan selvfølgelig købes til løbende rettelser og ændringer, hen ad vejen.

Hav en fortsat fantastisk god dag

Michael Bredahl

Skriv et svar